www.jarmuugyintezo.hu
www.jarmuugyintezo.hu

Fényszóró polírozás Budapest, Budaörs


Az autóiparban néhány évtizede az új terendeknek köszönhetjük a polikarbonát külső burkolatú fényszórók megjelenését. A korábban használatos üvegburával ellentétben ez ugyan nem törékeny, hőálló, viszont UV sugárzás hatására pár év alatt mattá válik a lencsén kondenzáló párolgó anyagok hatására. A homályos lencse kevesebb fényt enged át, így jelentősen csökken a fényszóró hatékonysága. A látási viszonyok romlásával viszont megnövekedhet a balesetveszély.


06-30-326-8496

Felmerülhet a kérdés, mi hát a megoldás. Teljesen lecseréljük fényszóróinkat vagy inkább políroztassunk? Így semmikép nem maradhat, hiszen egy műszaki vizsgán a homályos fényszóró kizáró oknak számíthat.
Az új lámpa jó megoldásnak tűnhet, csak ne felejtse el bekalkulálni a cserébe a szerelő munkadíját!

Ha költségkímélőbb megoldást szeretne, válassza inkább nálunk a fényszórók polírozását! Hosszú ideig tartó, kifogástalan állapotuk elengedhetetlen feltétele a biztonságos közlekedésnek. A lámpák a megújulás befejező fázisában olyan wax réteget kapnak, melytől ellenállóvá válnak az UV sugárzással szemben is. Szervízünkben a javítás időtartama páronként kb. 30 perc. Ára 3499.- Ft/ db-tól.

Ha a polírozást választja, keressen meg bennünket! Állunk rendelkezésére!

fenyszoro polirozas elotte

fenyszoro polirozas utána