www.jarmuugyintezo.hu
www.jarmuugyintezo.hu
genti dama la moda

Hagyatékból, örökségből autó, gépjármű felvásárlás készpénz!


Tulajdonosváltás következik be abban az esetben, ha családtagunk vagy rokonunk elhalálozik. Ennek következtében különböző dolgokat örökölhetünk, melyben vannak pozitív és negatív kimenetelűek egyaránt. Tulajdonváltás következik be haláleset következtében is. Ez nem adásvételi szerződéssel, hanem örökség által válik jogilag elismertté egy autó tulajdonváltása.


Ha Ön is hasonló cipőben jár éppen most, akkor ne habozzon, keressen fel minket és mi mindenben segítségére leszünk. Nemcsak használt autók felvásárlásával foglalkozunk, hanem ilyen esetekkel is, melyek már egy kicsivel bonyolultabbak. Tudjuk jól, hogy az autó érékesítése egyáltalán nem megy egyik pillanatról a másikra, így bízza személyükben magát igazi szakemberekre.

Gépjármű felvásárlás:

06 30 326 8496Hogy miért válasszon minket? Íme:

Mi autójáért a lehető legjobb árat kínáljuk
Az adás – vételi szerződést akár ott a helyszínen azonnal megkötjük
Készpénzben azonnal fizetünk
Márka és típus, valamint még az autó kora sem riaszt vissza minket
Felvásárolunk üzemképtelen, meghibásodott autókat is.
Ha igény van rá, az adott helyszínre munkatársainkkal ki is megyünk
Ha hitel van az autóján, nálunk ez sem akadály.

Mi nem teszünk különbséget a között, hogy Ön hogyan jutott az eladandó autóhoz. Az örökösödési autókért is természetesen azonnal készpénzben fizetünk. Mi ezt az értékesítést is a lehető legbizalmasabb és egyben legbiztonságosabb módon kezeljük! Ne habozzon, hívjon minket és minden felmerülő kérdésére illetve kérésére választ adunk!