www.jarmuugyintezo.hu
www.jarmuugyintezo.hu

Hírek

Jégkár okozta horpadás javítása


Jégkár okozta horpadás javítása - Ha feltesszük a kérdést kinek mit is jelent a jó idő, számtalan definícióval találkozhatunk a napsütéses kánikulától a maximum 25 °C fokos hőmérséklet meghatározásig, de létezik olyan álláspont is, mely szerint van, aki éppen a szeles időben tud kiteljesedni. A jó idővel ellentétben a jégeső említése során -szinte kivétel nélkül- már leginkább egy negatív élménnyel társult, olyan légköri jelenségre asszociálunk, amely nemcsak a szabadban lévőket veszélyezteti, nemcsak a mezőgazdasági területekben okoz kárt, hanem az épületek és a járművek károsodását is előidézheti.

Bővebben: Jégkár okozta horpadás javítása

Fényszóró polírozás Budapest, Budaörs


Az autóiparban néhány évtizede az új terendeknek köszönhetjük a polikarbonát külső burkolatú fényszórók megjelenését. A korábban használatos üvegburával ellentétben ez ugyan nem törékeny, hőálló, viszont UV sugárzás hatására pár év alatt mattá válik a lencsén kondenzáló párolgó anyagok hatására. A homályos lencse kevesebb fényt enged át, így jelentősen csökken a fényszóró hatékonysága. A látási viszonyok romlásával viszont megnövekedhet a balesetveszély.

Bővebben: Fényszóró polírozás Budapest, Budaörs

Gépjármű adásvételi szerződés, letöltés


Nem közokirat az adásvételi szerződés, ám bármilyen bírósági eljárásban jól jöhet egy ilyen megléte. Tanúk is hitelesítik a szerződés létrejöttét és minden olyan adatot tartalmaz a szerződő felekről, melyek létfontosságúak.

A szerződésnek a célja az, hogy egy általunk megszerezni kívánt tárgyat egy ilyen hivatalos irat tanúsításával vegyük meg. Ez azért fontos, hogy a későbbiek folyamán semmilyen támadás ne tudja érni a vevőt vagy épp az eladót. Magánokiratnak minősül a nyomtatvány, így annak hamisítása magánokirat – hamisításnak számít, amit büntetnek. Ám ehhez meg kell, hogy feleljen pár kritériumnak, hogy valóban hivatalos dokumentumnak minősüljön.

Bővebben: Gépjármű adásvételi szerződés, letöltés